Handelsbetingelser

Vedsted Mölle GmbH • C/O E-3 Spedition – Skandinavien-Bogen 6 • D-24983 Handewitt

Tlf. +45 61 61 67 66
E-mail: mail@vedsted-mollegmbh.dk

Generelt

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle salg og leverancer samt tilbud, med mindre andet er skriftligt aftalt imellem parterne. Såfremt du betaler manuelt ved bankoverførsel til vores bank, skal der påregnes 2-3 ekstra ekspeditionsdage, idet ordren først ekspederes når vi har registreret din fulde indbetaling. Når du handler med www.vedsted-mollegmbh.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Parter

For at handle og bestille varer på www.vedsted-mollegmbh.dk skal du min. være fyldt 18 år. (Du kan dog, jf. købeloven, kun hæfte for mindre køb, hvis du er under 18 år). Personer under 18 år, der ønsker at handle hos www.vedsted-mollegmbh.dk kan kun handle gennem forældre eller værge. Har et barn under 15 år alligevel foretaget en bestilling via www.vedsted-mollegmbh.dk og du som forælder eller værge ønsker at annullere barnets bestilling, bedes du kontakte www.vedsted-mollegmbh.dk og informere om den ønskede annullering.

Priser

Alle priser er i danske kroner inklusiv 7% moms, med mindre andet er angivet.

Bestilling

Der kan bestilles hele døgnet hos Vedsted Mölle GmbH igennem hjemmesiden www.vedsted-mollegmbh.dk 365 dage om året. I sommerperioden, kan der forekomme længere ekspeditionstid. Ordren skal være afhentet senest 14 dage fra ordre dato.

Betaling

Betaling kan ske ved forudbetaling eller via kontooverførsel. Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Priserne er dagspriser.

På www.vedsted-mollegmbh.dk kan der betales med VisaDankort eller bankoverførsel. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vedsted-molle eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.vedsted-mollegmbh.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der er mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til logge ind via menu punktet Min Konto, indtaste dit login samt kodeord. Og vælge “Vis alle mine ordre” i menuen.

Fortrydelsesret

Du har altid 10 dages fortrydelsesret når du handler på www.vedsted-mollegmbh.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelse, – og i original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du behandler varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Udsalgs- og tilbudsvarer byttes ikke. Bemærk, at vi forbeholder os retten til IKKE at tage specielt fremskaffede varer retur. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:

Vedsted Mölle GmbH • Skandinavien-Bogen 6 • D-24983 Handewitt

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Persondata
I forbindelse med at du anvender hjemmesiden www.vedsted-mollegmbh.dk,  så indsamler vi en række personoplysninger om dig og din adfærd på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til og hvem der har adgang til oplysningerne. Dette website forpligter sig til at overholde, de til enhver tid, fastlagte retningslinier for behandling af cookies og persondata.

De informationer vi indsamler om dig, er:
Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks når du køber online på www.vedsted-mollegmbh.dk eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart.

Hvad bruger Vedsted Mølle GmbH mine informationer til?
På www.vedsted-mollegmbh.dk benytter vi cookies, til at registrere, hvilke produkter vores kunder kigger på, på webshoppen og måle trafikken.
Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside og din købsoplevelse.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Reklamationsret

Når du handler på www.vedsted-mollegmbh.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgeligt at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres umiddelbart efter, når eventuelle fejl eller mangler bliver konstateret. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. Husk reklamationsbeviset og bon skal medsendes forsendelsen.

Vedsted Mölle GmbH Skandinavien-Bogen 6 D-24983 Handewitt

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
Ordrenummer.
En beskrivelse af fejlen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@vedsted-mollegmbh.dk

 

Skriv til os

Ring til os