Fortrydelse/Reklamation

Du har altid 10 dages fortrydelsesret når du handler på www.vedsted-mollegmbh.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelse og i original emballage. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du behandler varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Udsalgs- og tilbudsvarer byttes ikke. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:
Vedsted Mölle GmbH • C/O E-3 Spedition – Skandinavien-Bogen 6 • D-24983 Handewitt

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres enten ved en overførsel til din bank konto eller retur på dit kort, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Reklamationsret

Når du handler på www.vedsted-mollegmbh.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgeligt at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres umiddelbart efter, at eventuelle fejl eller mangler bliver konstateret. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. Husk reklamationsbeviset og bon skal medsendes forsendelsen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@vedsted-mollegmbh.dk

Skriv til os

Ring til os